Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

‘One World’: Exposició benèfica d’art japonès

16 de juny de 202208:00h

Sota la premissa “la cultura és sanadora” s’inaugura demà, divendres 17 de juny, l’exposició benèfica d’art japonès ‘One World’ a l’espai 1902 del Recinte Modernista. Una iniciativa de Qualiart que promou la visibilitat internacional de l’art contemporani del Japó.

La mostra inclou 122 obres d’artistes japonesos, en les quals s’hi podrà apreciar un variat ventall de disciplines com són el gravat, l’aquarel·la, la cal·ligrafia, la fotografia i, també, les imatges de les obres que no han pogut ser traslladades fins a Barcelona des del Japó. Els beneficis de la venda d’aquestes obres es destinaran a l’Hospital de Sant Pau i al seu Institut de Recerca, concretament en la investigació contra la Covid-19.

Qualiart i els artistes que integren la mostra donen continuïtat a una de les tradicions identitàries que caracteritzen l’antic Hospital de Sant Pau, la gran obra de Lluís Domènech i Montaner, que afirmava que la bellesa cura. ‘One World’ té com a objectiu demostrar aquest impacte de l’art sobre la malaltia, exposant aquestes obres i acostant l’art i la bellesa a la ciutadania en un espai que es va concebre sota aquesta premissa.

La mostra es podrà visitar gratuïtament del divendres 17 al dilluns 20 de juny. De 10 a 18 h de divendres a diumenge, i de 10 h a la 13 h el dilluns.