Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

DESCOBREIX

Escoles

Un programa específic de visites per a escoles permet conèixer i aprendre a valorar aquesta joia arquitectònica.

Sant Pau fa una ferma aposta per divulgar la significació arquitectònica, històrica i social del Recinte Modernista entre l’alumnat.

El Programa Educatiu inclou visites lliuresvisites guiades i activitats pedagògiques adaptades a cada etapa educativa. L’objectiu és difondre l’obra d’un dels principals arquitectes del modernisme català, Lluís Domènech i Montaner; donar a conèixer la història d’una institució sanitària amb més de sis segles d’existència i posar en valor el paper central que ha jugat i juga l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau per a la ciutadania.

Descarregueu el Programa educatiu per al curs 2022-2023.

Més informació i reserva: escoles@fundaciosantpau.cat

Les activitats del Programa Educatiu del Recinte Modernista compten amb el Segell de Qualitat Educativa atorgat pel Consell d’Innovació Pedagògica de l’Ajuntament de Barcelona.

 • Visita Lliure

  Una manera de conèixer el Recinte Modernista és la visita lliure, de la mà del docent del grup escolar. La visita s’inicia al Pavelló de Sant Salvador, espai expositiu que concentra la història de l’Hospital, des del segle XV, i on es ret homenatge a Lluís Domènech i Montaner, personatge cabdal del modernisme.

  + INFO
 • Visita Guiada

  Un visita guiada al conjunt modernista de l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és la millor manera d’aprofundir en els coneixements de l’alumnat. A partir de les explicacions dels nostres mediadors culturals, aquesta visita permet aprofundir en la història de l’Hospital i en la figura i l’obra de Lluís Domènech i Montaner, abordant diferents aspectes de la importància patrimonial i artística del Recinte Modernista.

  + INFO
 • Activitats pedagògiques

  Amb aquestes activitats es vol oferir l'oportunitat d'aprofundir en aspectes concrets de la història de l'hospital modernista des d'un vessant més lúdic.

  + INFO