Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

ESCOLES

Visita Guiada

Un visita guiada al conjunt modernista de l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau és la millor manera d’aprofundir en els coneixements de l’alumnat. A partir de les explicacions dels nostres mediadors culturals, aquesta visita permet aprofundir en la història de l’Hospital i en la figura i l’obra de Lluís Domènech i Montaner, abordant diferents aspectes de la importància patrimonial i artística del Recinte Modernista.

El recorregut d’aquesta visita és similar al recomanat en la visita lliure. Es visita l’espai expositiu de Sant Salvador, els espais enjardinats, l’espai de recreació històrica de Sant Rafael, es fa un trajecte pels túnels soterranis i s’accedeix als espais patrimonials més emblemàtics de l’edifici principal, el Pavelló de l’Administració. Els guies compten amb material de suport per fer una visita més amena i mantenir l’interès i atenció dels estudiants

Informació

Activitat disponible en català, castellà, anglès i francès.

Documentació relacionada

Per preparar la vostra visita al Recinte Modernista de Sant Pau, podeu descarregar la presentació de l’antic hospital.
I per treballar el que s’ha explicat durant la visita, podeu descarregar aquestes fitxes didàctiques amb activitats per fer a classe:

Cicle mitjà i superior d’Educació Primària

Fitxa Didàctica

ESO

Fitxa Didàctica

Batxillerat

 Fitxa Didàctica

Coneix més activitats