Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

ESCOLES

Visita Lliure

Una manera de conèixer el Recinte Modernista és la visita lliure, de la mà del docent del grup escolar. La visita s’inicia al Pavelló de Sant Salvador, espai expositiu que concentra la història de l’Hospital, des del segle XV, i on es ret homenatge a Lluís Domènech i Montaner, personatge cabdal del modernisme.

El recorregut recomanat continua pels espais exteriors, amb uns jardins que reprodueixen el model de ciutat-jardí ideat a principis del segle XX i els principis higienistes de la sanitat. Al Pavelló de Sant Rafael es visita una recreació històrica que permet situar-se en l’hospital als seus inicis, als anys 20, la medicina que s’hi practicava i la Barcelona d’aquella època.

Informació

També es pot accedir als passadissos soterranis, que comuniquen els diferents edificis pel subsòl i ofereixen un aspecte arquitectònicament desconegut. La visita acaba als espais patrimonials més representatius del Pavelló de l’Administració.

Per poder preparar la vostra visita al Recinte Modernista de Sant Pau, podeu descarregarla  presentació de l’antic Hospital.

També podeu descarregar-vos aquesta proposta de recorregut amb explicacions sobre el Recinte Modernista.

Coneix més activitats