Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

Visites

Visita lliure

El Recinte Modernista es pot visitar lliurement amb el suport d’un plànol i amb l’ajut del personal d’informació que trobareu als diferents espais.

COMPRAR ENTRADES

Informació

  • 10 - 18.30 h (d'abril a octubre) 10 - 17 h (de novembre a març)
  • Fins a 30 minuts abans del tancament
  • 45-60 min
  • Visita lliure: 16 €

Tarifa reduïda

Visita lliure: 11,2 €

Residents BCN, joves de 12 a 29 anys, majors de 65 anys, persones amb grau de discapacitat menor del 65% o un grau de dependència 1 o 2, titulars del carnet de família nombrosa o monoparental, titulars de la Targeta Rosa Reduïda

Visita gratuïta (cal obtenir-la a taquilla)

Persones aturades i en ERTO (només visita lliure), menors de 12 anys (acompanyats d’un adult), titulars de la Targeta Rosa Gratuïta, persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 65% o amb un grau 3 de dependència i el seu acompanyant, membres ICOM. Majors de 65 anys els primers diumenges de mes.

Descomptes

20% dte:
BCN Card, Bus Turístic, City Tours, Carnet de Biblioteques, Club TR3SC, socis d’Òmnium Cultural.

50% dte:
Ruta del Modernisme, Carnet Jove, membres Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.

Últim accés 30 minuts abans del tancament

 

 

En compliment de la normativa vigent, les visites guiades al Recinte Modernista de Sant Pau només poden ser realitzades pels guies del Recinte Modernista, guies de turisme habilitats per la Generalitat de Catalunya i docents que acompanyin a grups d’estudiants.

Els menors de 16 anys han d’anar acompanyats d’un adult.