Exposició: Creu Roja 150è aniversari

21 de març de 202211:00h

El Recinte Modernista celebra amb la Creu Roja el 150è aniversari d’aquesta organització a Barcelona acollint a l’espai 1902 una exposició que ofereix una visió retrospectiva dels fets més rellevants viscuts durant aquest segle i mig a través d’objectes i documents històrics, fotografies i vídeos. La mostra, que es pot visitar del 22 de març al 8 d’abril, compta amb el recolzament de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

L’exposició donarà a conèixer, en primer lloc, les accions que ha dut a terme l’organització per donar resposta a esdeveniments importants a Barcelona al llarg de la història. I, en segon lloc, presentarà una visió àmplia i entenedora dels projectes que estan actualment en actiu a la ciutat, els col·lectius als quals s’adrecen i les accions principals que efectuen.

Amb aquesta iniciativa es vol també retre homenatge a totes les persones que n’han format part a través del voluntariat o que han donat suport a l’organització mitjançant donacions particulars o públiques. Essencials per poder continuar treballant al costat de les persones duent a terme una imprescindible tasca humanitària en els àmbits d’intervenció social, salut, atenció a la infància, socors, ocupació i cooperació internacional, entre d’altres.

L’exposició s’inaugurarà oficialment el 25 de març a les 11h a l’espai de la mostra.