Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

Els Llums de Sant Pau: L’Univers de la Llum

27 de setembre de 202210:00h

Del 22 de novembre al 15 de gener el Recinte Modernista de Sant Pau es tornarà a vestir de llums i colors per convertir-se en un espai ple de màgia i alegria. A més, aquest esdeveniment nadalenc presentarà novetats destacades que sorprendran de nou a petits i grans.

Enguany “Els Llums de Sant Pau” oferirà un nou espectacle i convertirà el Recinte Modernista en “L’Univers de la Llum”, un recorregut ampliat a través de les seves instal·lacions que permetrà endinsar-se dins els misteris de l’espai: galàxies, estrelles i planetes. Un espai on fer volar la imaginació, la mateixa que va portar a Domènech i Muntaner a dissenyar un espai tan emblemàtic com l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Un conjunt tecnològic d’última generació que convidarà a una experiència plenament immersiva en un entorn extraordinari.

Aquesta experiència nadalenca, organitzada per Proactiv Entertainment, DEAG i Handwerker Promotion, tindrà més de 21 instal·lacions lluminoses al llarg d’un recorregut de més d’un quilòmetre. Entre les diverses estructures hi haurà projeccions, túnels sensorials i un viatge entre planetes i estrelles de gran format.