Els Llums de Sant Pau Christmas Garden

26 de maig de 202210:00h

Del 22 de novembre al 8 de gener el Recinte Modernista de Sant Pau es tornarà a vestir de llums i colors per convertir-se en un espai ple de màgia i alegria. A més, aquest esdeveniment nadalenc presentarà novetats destacades que sorprendran de nou a petits i grans.

Els llums de Sant Pau arribaven a Barcelona per primera vegada durant l’any passat i rebien més de 210.000 visites, venent la totalitat de les seves entrades durant la majoria de dies de l’esdeveniment. Aquest és un acte familiar i nadalenc a l’aire lliure que també ha estat aclamat a les principals ciutats europees, com ara Berlín o Londres.

Enguany, Els Llums de Sant Pau – Christmas Garden serà un viatge al cosmos. Un recorregut ampliat a través de les instal·lacions del Recinte Modernista de Sant Pau que permetrà endinsar-se dins els misteris de l’espai: galàxies, estrelles i planetes. Un espai on fer volar la imaginació, la mateixa que va portar a Domènech i Muntaner a dissenyar un espai tan emblemàtic com l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Un conjunt tecnològic d’última generació que convidarà a una experiència plenament immersiva en un entorn extraordinari.