Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

Cicle de diàlegs amb Lluís Domènech

10 de gener de 202312:00h

Amb motiu de l’Any Domènech i Montaner, el Recinte Modernista acull un cicle de diàlegs amb Lluís Domènech Girbau, arquitecte i president de la Fundació Lluís Domènech i Montaner, entitat que dona suport a aquesta iniciativa.

El primer diàleg, L’Avinguda Gaudí, un misteri per aclarir, se celebra el 19 de gener a les 19.30 h, amb la presència de Joan Busquets (arquitecte i catedràtic de la Universitat de Harvard) i Lluís Domènech Amadó (arquitecte i director d’arquitectura de l’estació de la Sagrera), que explicaran els orígens d’aquest carrer on intervingueren Domènech i Montaner, Gaudí, Cerdà i Jaussely a primers de segle XX.

El segon diàleg, Els carbonets de Ramón Casas, tindrà lloc el 21 de febrer a les 19 h, amb la participació de Cristina Mendoza, historiadora d’art i especialista en aquest pintor, que parlarà sobre els personatges que van tenir més relació amb l’arquitecte modernista.

Al tercer diàleg, La conservació de l’obra de Domènech i Montaner, el 29 de març a les 19 h, hi intervindran Andreu Carrascal, cap de l’Arxiu Històric del Col·legi d’Arquitectes; Marta Grassot, responsable del Centre de Documentació de l’Orfeó Català; i Miquel Terreu, responsable de l’Arxiu Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Tots tres hi parlaran de la conservació i custòdia de l’obra original dibuixada per Domènech i Montaner.

Aquestes activitats són d’entrada lliure i gratuïta.

 

Amb el suport del Departament de Cultura: