Activitats de Nadal al Recinte Modernista


Mapping 'La llum de Sant Pau'

Enguany commemorarem el solstici d’hivern amb 'La llum de Sant Pau', una simfonia lumínica que convida a celebrar aquest moment de l'any, el punt a partir del qual els dies s’allarguen, el sol s’anteposa a la nit i reneix la natura.

El Pavelló de l’Administració serà un pont entre el cel i la terra, com a metàfora d’un arbre que enterra les seves arrels i allarga les branques cap al cel buscant la llum.

'La llum de Sant Pau' és, també, un homenatge a l’arquitectura modernista, i molt especialment a l’obra de Domènech i Montaner, qui vinculava directament les seves obres amb les formes naturals. De fet, els motius vegetals i orgànics són presents a molts dels elements arquitectònics i decoratius del conjunt modernista, fins i tot en la pròpia base del la concepció del disseny del que fou l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau durant més de 80 anys.

Dies de projecció:
23, 24, 25, 26, 30 i 31 de desembre;
1, 5 i 6 de gener

Horaris:
de 18.30 a 22.30 h. Passis cada 30 minuts

Comparteix les teves imatges a Instagram i participa al concurs #LlumSantPau.

 

Visites familiars

Com es va construir l’Hospital de la  Santa Creu i Sant Pau? Qui era Lluís Domènech i Montaner? Què simbolitzen les escultures que decoren els edificis del Recinte Modernista?  Les noves visites familiars del Recinte Modernista exploren els detalls artístics i històrics d'aquest espai tan emblemàtic de manera amena i divertida.

17 i 18 de desembre - 12 h

Activitat recomanada per a infants de 5 a 12 anysConcert de Nadal: WIMEN

Les WIMEN tornen al Recinte Modernista de Sant Pau per donar la benvinguda a les festes de Nadal. Laura Arnal, Raquel Cabezón, Mònica Campillo, Sonia Moreno i Helena Villalón, són les components d'aquest grup vocal, que ha obtingut un gran èxit al programa Oh Happy Day de TV3.

La formació ha preparat per a aquest concert un repertori eclèctic que va del Mediterráneo del Serrat a la Roxanne d'Sting, passant per temes d'Amy Winehouse, Red Hot Chilli Peppers, Eric Clapton i Stevie Wonder, entre d'altres.