Activitats de Nadal al Recinte Modernista


Mapping 'La llum de Sant Pau'

El mapping torna a la façana de l’Administració. Al Nadal celebrem el solstici d’hivern amb “La llum de Sant Pau” un espectacle lumínic que vol ser un pont entre el cel i la terra; un moment per celebrar que els dies comencen a allargar-se, el sol s’anteposa a la nit i la natura es prepara per renéixer.
Amb aquesta simfonia es ret homenatge també a l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, figura cabdal del Modernisme català. Des del Recinte volem felicitar a tota la ciutadania amb llum, color i música.

Dies de projecció:
23, 24, 25, 26, 30 i 31 de desembre
1, 5 i 6 de gener

Horaris:
de 18 h a 22.30 h. Passis cada 30 minuts

 

Visites familiars

Nadal és una època ideal per poder fer sortides culturals familiars i transmetre als infants l’amor pel patrimoni de la ciutat. Per això el Recinte Modernista ha programat una visita familiar pel dissabte 23 de desembre a les 12h on petits i grans descobriran els secrets que envolten la construcció de l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.  Junts exploraran els mil detalls artístic i simbòlics que omplen el Recinte Modernista i descobriran qui va ser el genial arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

23 de desembre - 12 h

23 de desembre - 12.30 h

30 de desembre - 12 h

Activitat recomanada per a infants de 5 a 12 anys


Concert de Nadal: Barcelona Gospel MESSENGERS

Els Barcelona Gospel MESSENGERS protagonitzen el concert de Nadal amb el seu segon disc d'estudi ...Go Higher!

Dissabte 23 de desembre la formació ens portarà el seu directe, alegre i contagiós, ple d’optimisme, la filosofia que empeny Barcelona Gospel MESSENGERS, i celebraran amb tots nosaltres el seu 10è aniversari.