Visites temàtiques al Recinte Modernista

Els caps de setmana, et convidem a envoltar-te d’història, patrimoni i natura. El Recinte Modernista estrena una nova programació de visites guiades que et permetran descobrir diferents característiques de l’antic Hospital amb l’ajut dels nostres mediadors culturals. Gaudeix-ne en grups reduïts i amb totes les mesures de seguretat i higiene necessàries. 

 

Un hospital en temps de guerra
9 de maig. 12 h

La Guerra Civil espanyola és una de les etapes més intenses de la història de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Reviu l’activitat de l’Hospital General de Catalunya, centre de referència de la Generalitat republicana i descobreix com va donar resposta a les necessitats dels combatents i la població civil.

Més informació

 

Sant Pau: la bellesa que cura
16 de maig. 12 h

Un recorregut que et permetrà conèixer com Domènech i Montaner va dissenyar l’antic Hospital posant l’arquitectura al servei de la salut: àmplies estances, ventilació, il·luminació natural, etc.

Més informació

 

Capvespres Sant Pau
22 de maig, 19 h

Els capvespres a Sant Pau tenen una llum especial. Gaudeix d’aquesta màgia mentre descobreixes la història que s’amaga darrera del Recinte Modernista accedint a espais inèdits. I en acabar, gaudeix d’un recital privat de lied gràcies a la col·laboració de la Fundació Victoria de los Ángeles. 

Més informació

 

Amb la col·laboració de: