Passaport 'La ruta de Barcelona'

El Recinte Modernista, el Barça Stadium Tour & Museum, La Pedrera-Casa Milà i l’Aquàrium de Barcelona us convidem a gaudir del millor oci cultural sense sortir de la ciutat. Els quatre equipaments hem creat conjuntament el passaport ‘La ruta de Barcelona’, un circuit cultural, especialment pensat per a les famílies de Barcelona i l'Àrea Metropolitana, que us portarà a reviure aquests quatre espais, gaudint de preus especials i obsequis directes.

Demaneu el vostre passaport a la taquilla del primer equipament que decidiu visitar. Aquest serà l’inici del vostre recorregut, un camí que us portarà a obtenir un obsequi familiar a cadascuna de les parades:

  • Sant Pau: kit d’activitats infantils
  • Barça Stadium Tour & Museum: llibre – guia del museu o conte infantil
  • La Pedrera: guia fotogràfica de l’edifici
  • L’Aquàrium: record del 25è aniversari
     

Una experiència exclusiva quan completeu la ruta

Recordeu-vos de demanar el segell de les vostres visites. Podeu fer 'La Ruta de Barcelona' fins al 15 d'abril de 2021. Un cop hagueu completat el passaport, podreu triar gratuïtament una de les següents experiències exclusives per a un màxim de 4 persones. Contacteu amb cada equipament per confirmar la vostra selecció:

A més, recordeu que al Recinte Modernista els adults gaudiu d’un 30% de descompte en el preu d’entrada, i que els nens i nenes menors de 12 anys hi accedeixen gratuïtament.

 

 

(*) Obsequis subjectes a disponibilitat. Els premis podran ser bescanviats per altres de similar valor per raons de disponibilitat, seguretat o mesures Covid-19. Consulteu els descomptes i promocions vigents al web de cada espai.

 

Amb la col·laboració de: