Deutsch
Italiano
日本語
中文
Русский
Português

ACTIVITATS

Exposició ‘25 anys de Patrimoni Mundial’

Del 01 de desembre al 26 de març de 10 - 17 h
thumbnail_Twitter-25a-patrimoni-1920x1080-1.jpg

El 4 de desembre de 1997, fa 25 anys, l’Hospital de Sant Pau i el Palau de la Música Catalana eren declarats conjuntament Patrimoni Mundial per la UNESCO, com a dues de les millors aportacions de Lluís Domènech i Montaner a l’arquitectura en general i al modernisme en particular. En el cas de Sant Pau, se’n destacà especialment la funcionalitat, la bellesa, l’escala i el seu disseny arquitectònic únic.

En ocasió d’aquesta efemèride, el Recinte Modernista acull l’exposició fotogràfica ‘25 anys de Patrimoni Mundial’, amb fotografies dels primers treballs de restauració i recuperació de l’Hospital que testimonien el despertar de la consciència de la seva singularitat des de finals dels anys 1970. A partir d’aquell moment, cristal·litza la voluntat d’apropar-se a la ciutadania com a valor patrimonial, tot compatibilitzant-lo amb l’activitat sanitària d’alt nivell que s’hi segueix desenvolupant.

La culminació d’aquests esforços arriben amb la declaració de l’Hospital com Patrimoni Mundial per la UNESCO –únic cas al món d’un hospital en actiu que ha aconseguit aquesta fita–.

Exposició inclosa al recorregut de la visita.

En col·laboració amb: