Rehabilitació

Pavelló de Sant Manuel

Ús actual: Seu de l’Institut de la Universitat de Nacions Unides sobre Globalització, Cultura i Mobilitat i de Casa Àsia

Últim ús sanitari: Servei de Cirurgia General

Dates de construcció: 1922-1925

Superfície construïda: 2.563 m2

Arquitectes: Lluís Domènech i Montaner i Pere Domènech i Roura

Rehabilitat per: Víctor Argentí, Albert Casals, José Luis González

Descarrega dossier de la rehabilitació en pdf

 

 

  • Interior Pavelló de Sant Manuel abans de la restauració
  • Interior Pavelló de Sant Manuel abans de la rehabiltació
  • Rehabilitació interiors Pavelló de Sant Manuel
  • Consolidació Pavelló de Sant Manuel
  • Vista exterior Pavelló de Sant Manuel
  • Detall cúpula Pavelló de Sant Manuel
  • Edifici exterior Pavelló de Sant Manuel
  • Nova distribució Pavelló de Sant Manuel